Toiminta

Partiolippukunta Härmälän Ilvestytöt ry on virkeä noin 140 hengen tyttölippukunta Tampereelta. Järjestämme partiotoimintaa Tampereella Härmälän ja Peltolammin alueella.

Veljeslippukunta Härmälän Haukat järjestävät partiotoimintaa pojille.

Lippukunnan toimintaan voi tulla mukaan minkäikäisenä tahansa eikä sinun tarvitse aloittaa aina sudenpennuista, vaan kuulut ikäsi mukaiseen ikäkauteen. Lippukunnassamme toimii perhepartio-ryhmä, jossa alle kouluikäiset tutustuvat partiotoimintaan oman huoltajan kanssa. Aikuisille on myös oma ryhmänsä, jotka toteuttavat partiotoimintaa aikuisille.

Toimintaan kannattaa tulla mukaan syksyisin, jolloin uusi partiokausi alkaa ja monet ryhmät aloittavat toimintansa. Näin on helpompi päästä sisään partiojuttuihin! Toimintaan voi tulla mukaan myös keskellä vuotta. Tällöin voit olla yhteydessä ohjelmajohtajaan ja tehdä jäsenhakemuksen, niin katsomme sinulle sopivan ryhmän. Voit myös tulla suoraan ryhmän kokoukseen, mutta ilmoitathan ennakkoon saapumisestasi ryhmän johtajalle, sillä ryhmä ei välttämättä kokoonnu partiotiloissa.

Uusi partiolainen, käythän lukemassa Mukaan toimintaan -sivun, josta löydät tietoa jäseneksi ilmoittautumisesta, jäsenmaksusta ja muista tärkeistä asioista partiopolun alkuun.


Härmälän kirkko, alakerran monttu ja kerhohuone 

Osoite: Talvitie 26, 33900 Tampere