Ilmoittautumisohjeet

Alle 18-vuotiaiden ilmoittautuminen tapahtumineen tehdään Kuksaan huoltajan PartioID-tunnuksilla. Huoltajan kirjauduttua Kuksaan valitaan oikealla yläreunassa olevasta vetovalikosta ilmoitettavan henkilön nimi.

Yli 18-vuotiaat voivat ilmoittautua itse Kuksan kautta.

Tapahtuman mainoksessa on ilmoitettu viimeinen ilmoittautumispäivämäärä, johon mennessä ilmoittautuminen tulee ehdottomasti tehdä. Ilmoittautuminen on aina sitova ja edellyttää näin ollen myös leiri-/retkimaksun maksamista. Tapahtumamaksu maksetaan etukäteen huoltajalle sähköpostilla lähetettävällä laskulla tai lippukunnan tilille annetun viitteen avulla

Kalliimmilla leireillä sisarusalennuksen saa toisesta tai useammasta saman perheen osallistujasta: ensimmäinen osallistuja maksaa täyden maksun ja muut alemman leirimaksun. Sisaralennuksista on maininta aina erikseen.

Peruutusehdot:

Peruutus tulee tehdä tapahtuman johtajalle viimeistään viikkoa ennen tapahtuman alkua, jotta maksun saa takaisin. Sairastapauksissa leirimaksu palautetaan, jos tilanne on todellinen. Epäselvissä tilanteissa voidaan vaatia lääkärintodistusta.

Lista Härmälän Ilvestyttöjen tapahtumista, joihin on Kuksa ilmoittautuminen