Auta äänestämällä – tavoitteena ilmainen retki

 

 

LähiTapiola Pirkanmaan LähiLahjoitus lasten ja nuorten harrastustoimintaan

 

LähiTapiola Pirkanmaan LähiLahjoitus-rahastosta annetaan vuosittain lahjoituksia yleishyödyllisten yhteisöjen tarpeisiin, kuten turvallisuutta, terveyttä ja alueen hyvinvointia edistäviin hankkeisiin ja lähiyhteisöjen toiminnan tukemiseen.

Yhdistysten on syksyisin mahdollisuus hakea LähiLahjoitusta lasten ja nuorten harrastustoimintaan. LähiTapiola Pirkanmaan omistaja-asiakkaat ja äänestykseen mukaan päässeiden yhdistysten jäsenverkosto valitsevat harrastustoiminnan LähiLahjoituksen saajat äänestämällä.

Härmälän Ilvestytöt ry on mukana äänestyksessä ja nyt on aika vaikuttaa ja äänestää partiotoiminnalle lahjoitusvaroja. Tavoitteenamme on ilmainen koko lippukunnan retki. Äänestämään pääset sivulla: www.lahitapiola.fi/pirkanmaa/lahjoitukset

Löydymme kohdasta Tampere Partiolippukunta Härmälän Ilvestytöt ry

Äänestysaikaa on 30.9. saakka.

 

Kiitos!

Terveisin Ilvestyttöjen hallitus