Partion aloitustapahtuma Härmälässä ma15.8. klo 18

Partiossa opit uusia taitoja, saat kavereita, koet erilaisia elämyksiä ja pääset ylittämään itsesi! Partio on harrastus kaikenikäisille. Ohjelmaa järjestetään 7-22-vuotiaille ja aikuisia tarvitaan mukaan mahdollistamaan toiminta. Alle kouluikäiset perheineen ovat tervetulleita perhepartioon.

Härmälän, Peltolammin ja Multisillan alueella toimintaa järjestävät partiolippukunnat Härmälän Ilvestytöt ja Härmälän Haukat. Kokoontumiset pidetään Härmälässä.

Kauden aloitustapahtuma järjestetään Perkiönpuistossa maanantaina 15.8. klo 18 alkaen. Tervetuloa tutustumaan lippukuntiin, ei liittymispakkoa! Tapahtumassa saat maistiaisia partio-ohjelmasta ja voit ilmoittautua mukaan toimintaan.

 

Kysymyksissä auttavat:

Härmälän Haukat

Marko Koljonen, 050 366 1856, marko.koljonen@haukat.net

Tapio Tuuhea, 040 588 8250, tapio.tuuhea@haukat.net

Härmälän Ilvestytöt

Maria Tammi, 040 550 5118, mariatammi.oak@gmail.com