GreenGo varainhankinta

Ilvestytöt myyvät helmi-maaliskuun aikana Jar-X Oy:n GreenGo tuotteita lippukunnan toiminnan hyväksi. Tuotoilla katetaan juhlavuonna tapahtuvia elämyksiä sekä eri ikäisten lasten ja nuorten partiotoimintaa. GreenGo sukat valmistetaan omassa tehtaassa Orivedelle ja tuotteilla on avainlippu-merkki. Myynnissä on sukkia, huopatossuja, boxereita, saunatekstiilejä, Muumi-tuotteita sekä lautapelejä.
Valikoimasta löytyy mainioita tuotteita myös partiotoimintaan ja ulkoiluun, retkille ja leireille!

Sähköinen tuotekuvasto: https://jar-x.fi/wp-content/uploads/2020/07/Jar-x-tuotekuvasto_syksy_2020_NETTI.pdf

Voit tehdä tilauksen jonkun Ilvestytön kautta hänen oma myyntilinkillä (myyntibonus menee myyjälle, pyydä linkki häneltä) tai yhteisen linkin kautta. https://tiimisivut.jar-x.fi/tilaa/79669-14012/(Kirjaa tilauksen lisätietoihin myös yhteystiedot).

Myyntiaikaa on 21.3., johon mennessä tilaukset tulee olla tehty.

Tuotteiden toimitus ja maksut menevät myyjien kautta. Jos tilasit yleisen linkin kautta, olemme yhteydessä maksun ja toimituksen suhteen.

OHJEITA MYYJILLE:

Ryhmien jäsenille jaetaan tulevina viikkoina vihreä kassi, jossa on kuvasto, tilauslomake sekä ohjeita myyntiin. Jos et saanut omaa kassia, pyydä sitä johtajalta tai ota kolon laatikosta.

Jokainen myyjä saa käyttöoikeuden tiimisivulle myyjäksi ilmoittautumisen jälkeen, josta löytyy oma henkilökohtainen myyntilinkki, jota voi jakaa sukulaisille ja ystäville esim. somessa tai sähköpostilla. Tilaukset tehdään myyntilinkin kautta, jolloin tuotteet on valmiiksi lajiteltu myyjän ja tilaajan mukaan sekä myyjä kerryttää tällöin omaa myyntibonusta! Kaikki myyntiin osallistuneet myyjät palkitaan!

Ilmoittaudu myyjäksi, jolloin saat sähköpostilla käyttöoikeuden tiimisivulle: http://bit.ly/iltymyyja

Voit myös kerätä paperisen kuvaston välissä olevalle tilauslomakkeelle tilaukset, mutta myyjän tulee silloin itse syöttää tilaukset järjestelmään. Kololla on saatavilla myös sukkamalleja lainaan. Sukkamallit tulee palauttaa kololle 21.3. mennessä. Kuvastoja ja kasseja ei tarvitse palauttaa.

Myyntiaikaa on 21.3. asti, johon mennessä tilaukset tulee syöttää järjestelmään. Tästä noin 2 viikon kuluessa tilatut tuotteet toimitetaan kololle, josta myyjät löytävät ne omalla nimellä varustettuna. Myyjät jakavat myydyt tuotteet tilaajille. Tuotteiden noudosta ollaan yhteydessä myyjiin.

Tuotteet tulee maksaa myyjittäin Ilvestyttöjen tilille. Myyjät keräävät tilaajilta haluamallaan tavalla rahat tuotteista ja tilittävät ne kerralla tilisiirrolla tai MobilePaylla. Yhteissumma näkyy omalla tiimisivulla. Maksutiedot tilitystä varten:

Tilinumero: FI71 5732 2620 0536 52 (Härmälän Ilvestytöt) Viite: 11222
Mobilepay: 38767

Tilitykset tulee tehdä 28.3. mennessä.

Myyntionnea kaikille!

Lisätietoja Anna Oksman, anna.oksman@partio.fi, 0400859436