Dermosil-varainhankintakampanja

Varainhankinta on yksi tärkeimmistä lippukunnan toiminnan mahdollistamisen tukipilareista!

Ilvestyttöjen 70v juhlavuosi on jo ovella ja varainhankinnalla mahdollistetaan mahtavat juhlavuoden tapahtumat. Tulossa on juhlaleiri Lapissa juhannuksena ja loppuvuonna koko lippukunnan synttärijuhlat!

Otimme varainhankinnaksi erittäin ajankohtaisen aiheen ja tuotteet. Toivottavasti saamme hyvän myynnin!

Olemme mukana Dermosilin Goodwill-kampanjassa, jossa Goodwill-käsisaippuaa ja suihkugeeliä ostamalla tuet toimintaamme! Tuotteiden myynnistä 30% tulee meille. Samalla voit tilata muitakin Dermosil-verkkokaupan tuotteita, maksat valitsemallasi maksutavalla ja posti toimittaa tuotteet haluamaasi osoitteeseen. Eli lippukunnan kautta ei mene rahaa eikä tuotteita, vaan Dermosil hoitaa ja tilittää meille tuotot kampanjan päätyttyä. Kampanja on voimassa 3.11.2020 asti!

Goodwill-tuotesarjaan kuuluu neljä tuotetta, kaksi käsisaippuaa ja kaksi suihkugeeliä. Jokaisessa tuotteessa on hurmaavan makea karkkituoksu. Osa tuotteista on miedosti hajustettuja, osa on saanut Hypoparfum-merkinnän. Vegaaniset Goodwill-tuotteet on pakattu kierrätetystä PET-muovista valmistettuihin pulloihin ympäristövaikutusten vähentämiseksi. Tarkat tuotekuvaukset löydät verkkokaupasta.

Kampanja löytyy osoitteesta: https://www.dermosil.fi/ajankohtaiset-kampanjat/partiolippukunta-harmalan-ilvestytot-ry

 

Kampanjan mainos löytyy täältä, josta löytyy tarkemmat tilausohjeet.

 

Lisätietoa kampanjasta antaa Anna Oksman, anna.oksman@partio.fi, 0400859436.

 

Tietoa Dermosilista:

Dermosil (Dermoshop) on suomalainen perheyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Pohjanmaalla. Tuotteet ovat saatavilla verkkokaupan kautta, josta toimitus tapahtuu ilman välikäsiä suoraan asiakkaille, vähentäen näin ympäristövaikutuksia sekä asiakkaalle aiheutuvia kustannuksia. Suurin osa tuotteista valmistetaan Suomessa ja Ruotsissa, pienempi osa Tanskassa tai muualla Euroopassa. Lisää yrityksen vastuullisuudesta voit lukea täältä: https://www.dermosil.fi/yritys/vastuullisuus