Liikkeelle luontoon 10.10, Ilvestytöt mukana!

Liikkeelle luontoon on kaiken ikäisille tarkoitettu luontotapahtuma. Tänä syksynä Liikkeelle luontoon tapahtuma paikaksi on valikoitunut Multisilta Peltolammin alueen Peltolammin luontopolku.

Lauantaina 10.10. voi jokainen osallistua Geego Kids sovelluksen avulla luontopolku kierrokselle, josta jokainen alle 16-vuotias voittaa uimalipun Kalevan uintikeskukseen. (uimalipun voi lunastaa, kun lapsi/nuori menee yhden maksavan aikuisen kanssa Kalevan uimahalliin 30.11.2020 mennessä.) Ilmaisen Geego Kids sovelluksen voi ladata oman puhelin sovelluskaupasta. Geego sovellus haasteita voi suorittaa Tampereen kaupungin luontopoluilla koko syysloman ajan (10.10.-18.10.2020) ja osallistujien kesken arvotaan huikeita liikunta- ja kulttuuripalkintoja.

Tampereen kaupunki järjestää Liikkeelle luontoon Peltolammi tapahtuman yhdessä upeiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Lauantaipäivän tapahtumassa toimijat tuovat toimintaa jokaiselle tamperelaiselle.

*Partiolippukunta Härmälä Ilvestytöt ry:n kanssa lapset pääsevät yhdessä aikuisen kanssa tutustumaan mm. jokamiehen oikeuksiin ja retkeilytavaroihin.

*Partiolippukunta Härmälän Ilvestytöt ylläpitävät tapahtumassa myös nuotiopaikkaa Multisillan rannalla, missä mahdollisuus paistaa makkaraa. Jaossa paistettavaksi 140 makkaraa ja 60 vege vaihtoehtoa

*Pelastakaa Lapset ry. esittelee Sporttikummitoimintaa hauskojen toiminnallisten tehtävien kautta.

*Tampereen Taivaltajien kanssa lapset pääsevät tapaamaan tuttuja muumihahmoja Muumien retkeilykoulussa ja aikuiset saavat runsaasti metsänmieltä hyvinvointipolulla sekä vinkkejä retkeilyyn ja luonnossa liikkumiseen.

*Tampereen kaupungin nuorisopalvelujen RantsuMultsu tiimi haastaa nuoria Liikkeelle luontoon bingoon. Hullun hauskasta Liikkeelle luontoon bingosta voittaa palkintoja.

*MeTalon Metsän henkäys -ryhmä on yhdistelmä metsäkylpyä ja joogaa. Tule kokeilemaan aikuisille suunnattuja Pop Up -maistiaisryhmiä Pärrinkosken suojeltuun metsäkeitaaseen!
Lähdöt tasatunnein Peltolammin uimarannan parkkipaikan kulmalta.
12-12.45
13-13.45
14-14.45

*Tampereen kaupungin liikuntapalvelut liikuttaa tapahtumassa aikuisia ja ikäihmisiä. Ulkokuntosaliharjoitus tehdään kiertoharjoitteluna ulkokuntosalin laitteilla ja välineillä sekä omaa kehoa hyödyntäen. Harjoitus sopii niin aloittelijoille kuin kokeneille treenaajille.

*Hyvän olon jumppa kello 12.00. Puolen tunnin ohjattu jumppa sopii kaikille ikään ja kuntotasoon katsomatta.

Tapahtumasta voi lukea myös Tampereen kaupungin tapahtumasivulta
https://www.tampere.fi/tampereen-kaupunki/ajankohtaista/tapahtumat/crOWZhZNL.html.stx
———————————————————————————————–

Huom!
• Peltolammin uimarannalla pysäköinti. Jos mahdollista tule paikalla seikkaillen
• Julkisella liikenteellä (26,50,35,11B). Bussipysäkki valkaman ja rukkamäentie 15.
• Tapahtumaan vapaa pääsy.
• Esteetön kulku uimarannalla. Peltolammin -reitti on hyväkuntoista polkua ja soveltuu myös rattaille.
• Pukuhuoneet, kahvio ja ensiapupiste sijaitsevat huoltorakennuksessa.
• Löytötavarat toimitetaan kahvilaan. Löytötavaroita voi myöhemmin kysyä olli-pekka.toikkonen@tampere.fi
Metsässä ja luonnossa on helppo pitää turvavälit. Lämpimästi tervetuloa!

LIIKUTAAN VASTUULLISESTI!
– Saavuthan tapahtumaan vain terveenä!
– Huolehdithan käsi-ja yskimishygieniasta!
– Pidäthän 1,5-2 metrin turvavälin muihin liikkujiin!