Kohokohta 2020

Tervetuloa viettämään partiokesän Kohokohtaa 2020 Härmälän Haukkojen ja Härmälän Ilvestyttöjen yhteiselle kesäleirille Valkeajärvelle 25.-28.6.2020.

Ohjelmassa on aiempien kesäleirien parhaimpia aktiviteetteja kerättynä yhteen, perinteistä kesäleireilyä sekä tietysti uutta hauskaa tekemistä!

Leirin hinta to-su 30€.

Ilmoittautuminen Kuksan kautta viimeistään 18.6: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=34626

Ilmoittautumisen päätyttyä osallistujille lähetetään sähköpostilla leirikirje, jossa on tarkempaa tietoa ohjelmasta ja varusteista.

Huom! Huomioittehan kesäleirin toteutumisessa poikkeustilan aiheuttamat rajoitukset, joiden vuoksi leiri saatetaan joutua joko siirtämään tai perumaan kokonaan.

Noudatamme Suomen hallituksen ja Suomen partiolaiset ry:n ohjeistuksia. 

Leirin osallistujamäärä on rajoitettu enintään 50 henkilöön. Leirin osallistujamäärän täyttyessä, on mahdollista päästä odottamaan varasijalle. Mikäli ilmoittautumisia peruuntuu, olemme yhteydessä varasijalla oleviin ilmoittautumisjärjestyksessä.

Jokainen osallistuja tai osallistujan huoltaja harkitsee oman tilanteensa mukaan leirille osallistumista. Jos osallistuja on juuri ennen leiriä ollut kipeänä tai hänellä esiintyy koronaviruksen tai muita sairauden oireita, leirille ei saa osallistua. Yleisestä tilanteesta johtuen leiri on mahdollista perua näistä syistä lyhyelläkin varoitusajalla. Leirille osallistuminen on peruttava ilmoittamalla leirinjohtajille Amandalle tai Johannalle puhelimitse tai sähköpostitse.

Jos lapsesi sairastuu kesken leirin, leirinjohtajat ovat yhteydessä osallistujan huoltajiin puhelimitse. Varmistathan, että yhteystiedot ovat Kuksassa ajan tasalla! Huoltajan tai jonkun muun aikuisen täytyy pystyä hakemaan lapsi pois leiriltä mahdollisimman pian ilmoituksen jälkeen, jotta muut leirillä eivät sairastuisi. Leirin johtajat eivät lähde kuljettamaan lasta pois leiriltä. Huomioikaa tämä ilmoittautuessa. 

Leirillä ollessamme varmistamme mahdollisimman hyvän hygienian, erityisesti käsienpesussa ja ruokaillessa. Leirin aikana leiriläiset toimivat oman ikäkauden kanssa koko leirin ajan. Emme kuitenkaan pysty välttämään alle metrin etäisyyksiä leiriläisten välillä, erityisesti oman ikäluokan ja heidän johtajien kesken. Yöpyminen tapahtuu teltoissa, joissa ollaan pakostakin melko lähekkäin muiden teltassa nukkuvien kanssa. Pyrimme järjestämään majoitukset telttoihin tavanomaista väljemmin oman ikäkauden osallistujien kesken. Ilmoittautumisen yhteydessä voit kertoa, haluatko ottaa oman majoitteen vai tarvitsetko lippukunnalta majoitteen. Pyrimme välttämään ylimääräistä fyysistä kontaktia leirin aikana. Tilanteita, joissa koko leiri kokoontuu yhteen pidetään etäisyyttä ikäkausien välillä. 

Jos sinä tai lapsesi on tulossa leirille ja kaipaat erityisjärjestelyjä esim. yöpymisessä tai ohjelmaan osallistumisessa, niistä voi kertoa ilmoittautumisen yhteydessä, ja toteutamme ne mahdollisuuksien mukaan. Leirille osallistuvalla on oikeus halutessaan pysyä etäämmällä muista ja leiripaikan puitteet mahdollistavat tämän. Tästä voit kertoa ilmoittautumisen yhteydessä.

Olemme muokanneet ilmoittautumislomaketta, joten käythän Kuksassa päivittämässä ilmoittautumisesi!

Lisätietoja leirinjohtajilta:

Johanna Röyttä, puh. 044 965 6034  johanna.roytta@gmail.com

Amanda Rinne, puh. 040 415 4561  rinneama@gmail.com

______________________________________________________________________________

Lippukunta haluaa tukea myös vähävaraisten perheiden lasten mahdollisuutta harrastaa partiota. Mikäli perheen taloudellinen, sosiaalinen tai terveydellinen tilanne estää lapsen leirimaksun maksamisen, voi huoltaja hakea leirimaksuun maksuvapautusta vapaamuotoisella perustelut sisältävällä hakemuksella.

Hakemukset on lähetettävä lippukunnanjohtajalle Jenna Röytälle viimeistään 18.6. sähköpostitse osoitteeseen jenna.roytta@elisanet.fi.

Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti ja maksuvapautuksen myöntää lippukunnan hallitus