Partio tauolla koronaviruksen vuoksi!

Suomen Partiolaiset ovat 12.3.2020 jakaneet tiedotteen, jossa kerrotaan partiotoiminnan jäävän toistaiseksi tauolle koronaviruksen vuoksi. Myös Härmälän Ilvestytöt noudattavat tätä ohjeistusta heti tästä päivästä lähtien! Tiedote nähtävissä Suomen Partiolaisten sivuilla https://www.partio.fi/…/partiotoiminta-toistaiseksi-tauoll…/

Viikoittaiset ikäkausien kokoukset, retket, tapahtumat ym. lippukunnan toiminta ovat tauolla ainakin 15.4. asti. Johtajistoja ja hallituksen kokouksia pyrimme järjestämään Skype-kokouksina, joista lähetetään erilliset ohjeistukset kokouskohtaisesti aikuisjäsenille. Loppukevään toiminta tarkentuu myöhemmin.

Lippukunnan hallitus seuraa tilanteen kehittymistä ja tiedottaa, kun partiotoimintamme saa jatkua normaaliin tapaan. Pahoittelut peruutetuista tapahtumista sekä kokouksista!

Lippukunnan toimintaan liittyviin kysymyksiin ja huolenaiheisiin vastaa lippukunnanjohtaja Jenna Röyttä.