Kipinä 2020 talviretki 7.-9.2.2020

Härmälän Ilvestyttöjen ja Härmälän Haukkojen talviretki Kipinä 2020 Valkeajärvellä 7.-9.2. (Ilvestyttöjen sudenpennut 8.-9.2.)

Ilvestyttöjen ja Haukkojen talviretki Kipinä 2020 järjestetään Orivedellä, Haukkojen kämpällä Valkeajärvellä. Retken teemana on tuli ja tulenteko, opimme uusia asioita partiolaisten perustaidosta! Retki on tarkoitettu ikäkausille seikkailijoista ylöspäin, Ilvestytöiltä retkelle osallistuu myös sudenpennut lauantaista sunnuntaihin 8.-9.2.

Matkaan lähdetään perjantaina 7.2. Härmälän kirkolta klo 18. (Sudenpennut lauantaina 8.2. klo 10) Osallistujamäärästä riippuen kuljetaan joko bussilla tai yhteiskyydillä, mutta tämä tarkentuu vielä retkikirjeen yhteydessä, joka lähetetään osallistujille ilmoittautumisen päätyttyä. Kerro kuitenkin ilmoittautumisessa, onko teiltä mahdollista kyyditä paikan päälle. Retki päättyy sunnuntaina klo 14 Valkeajärvellä, jonka jälkeen lähdemme kohti Tamperetta.

Sudenpennut nukkuvat sisätiloissa, muut ulkona talviteltoissa. 

Retken hinta on sudenpennuilta 10 euroa, vanhemmilta partiolaisilta 15 euroa.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään sunnuntaina 2.2. oheisella linkillä: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=32615 

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja antaa retkenjohtaja Janne Oranen, 0505377860, janne.oranen@gmail.com