Reissu 2019 5.5.2019

Perinteinen partioparaati on täällä taas! Lippukuntamme osallistuu Reissu 2019 – paraatiretkipäivään Tampereella sunnuntaina 5.5.2019. Partioparaati järjestetään tänä keväänä perinteisenä paraatijuhlana Tampereen keskustorilla, josta marssireitti kulkee kohti Särkänniemeä. Paraatipäivää voi jatkaa Särkänniemessä, jonne on saatavilla partiolaishinnoitellut rannekkeet.

Ilmoittaudu mukaan Reissuun sekä tilaa haluamasi määrä lipputuotteita 13.4.2019 mennessä Kuksaan, linkki: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=27068. Lasku tuotteista lähtee ilmoittautumisen päätyttyä. Lipputuotteet jaetaan tapahtumassa. Paraatiin voi ilmoittautua 30.4. asti, jos ei halua ostaa lipputuotteita.

Lisätietoja tapahtumasta, aikatauluista ja lipuista on viestin lopussa. Lisätietoja ilmoittautumisesta antaa Sarianna Salo, sariannasalo18@gmail.com, 0408292353.

………………………………..

LIPPUKUNTAMME OSALLISTUU REISSU 2019 –PARAATIRETKIPÄIVÄÄN TAMPEREELLA SUNNUNTAINA 5.5.2019

PÄIVÄN AIKATAULU:

11:00 Tapaaminen Sorin aukiolla

Siirtyminen Keskustorille

11:45-12.15 Paraatijuhla Keskustorilla

12:30 Paraati Keskustori-Hämeenpuisto-Särkänniemi

12-19 Särkänniemi ja Superpark avoinna

14:30 Marssikilpailun palkintojenjako Särkänniemen lavalla

Lähtö kotiin Särkänniemestä jokaisen oman aikataulun mukaan

Lisätietoa paraatiretkipäivästä: https://hp.partio.fi/nyt/reissu/

________________________________________________
Lippukuntien huippuedulliset hinnat
PARAATIPÄIVÄN RANNEKKEET:

Särkänniemi–ranneke paraatipäiväksi, yli 120cm 26 €, sis. sisäänpääsy kaikkiin avoinna oleviin kohteisiin* ja sallittuihin huvilaitteisiin.
Särkänniemi–ranneke paraatipäiväksi, alle 120cm 21 €, sis. sisäänpääsy kaikkiin avoinna oleviin kohteisiin* ja sallittuihin huvilaitteisiin.

**Paraatipäivänä avoinna Akvaario, Planetaario ja Näsinneulan näkötorni

SUPERPARK RANNEKKEET:

SuperPark–ranneke voimassa vain paraatipäivänä 5.5.2019, 16 €.
Päivälippu on voimassa koko päivän. Rannekkeella voi poistua puistosta ja palata takaisin niin usein kuin haluat.

SÄRKÄNNIEMEN HERKKUSETELIT:

6 €:n arvoisen setelin saa nyt 5 € hintaan.
Herkkuseteli käy kaikkiin puiston myyntipisteisiin, ml. buffet ja pikaruokapaikat. Setelit pitää käyttää yhdellä ostoskerralla eli niistä ei saa rahaa takaisin. Herkkusetelit ovat voimassa 31.12.2019 saakka.

KOKO KESÄN RANNEKKEET PARTIOPERHEILLE:

Bonuksena voi paraatipäivän yhteydessä tilata koko kesän rannekkeita.

Särkänniemi–ranneke partioperheille, voimassa yhden päivän kesän 2019 aikana, yli 120 cm 28 €, sis. sisäänpääsyn kaikkiin avoinna oleviin kohteisiin.

Särkänniemi–ranneke partioperheille, voimassa yhden päivän kesän 2019 aikana, alle 120 cm 23 €, sis. sisäänpääsyn kaikkiin avoinna oleviin kohteisiin.
________________________________________________

Paraatia voi tulla seuraamaan kaverit ja sukulaiset Keskustorille ja paraatireitin varrelle.

Särkänniemeen mukaan voivat lähteä myös kaverit ja muut perheenjäsenet samoilla partiolaishinnoilla. Reissu-paraatiretkipäivässä voi osallistua myös vain paraatiin. Sisäänpääsy Särkänniemen alueelle on ilmainen.

Särkänniemessä on tarjolla iloista huvipuisto-ohjelmaa koko päiväksi!

Särkänniemessä jokainen on omalla vastuullaan. Sovi vanhempiesi kanssa, saatko olla Särkänniemessä muiden partiokavereiden kanssa vai tuleeko tuttuja aikuisia mukaan. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä, jos partiolaisesi haetaan Särkänniemestä heti paraatin jälkeen. Tarkkaa aikaa Särkänniemeen saapumiselle ei voida sanoa etukäteen (noin klo 13-14).

Paraatiin pukeudutaan partioasuun! Tarkempia ohjeita tulee lähempänä tapahtumaa ilmoittautuneille.