Ilvestyttöjen ja Haukkojen talviretki

Härmälän Haukkojen ja Härmälän Ilvestyttöjen talviretki 8.-10.2.2019

Mitä ja missä?
Tämän vuoden talviretki pidetään yhteisenä Haukkojen ja Ilvestyttöjen kanssa. Retki pidetään Härmälän Haukkojen kämpällä Valkeajärvellä, joka sijaitsee Oriveden Lauttakulmassa. Kämpälle on matkaa Härmälän kirkolta noin 60 km ja se sijaitsee sopivasti mutta ei liian kaukana korvessa ? Ohjelmassa on aimo annos talvisia aktiviteetteja Valkeajärvellä ja lähimaastoissa.

Milloin?
Seikkailijat ja sitä vanhemmat lähtevät retkelle perjantaina 8.2. kello 18:00 Härmälän kirkon yläparkkipaikalta henkilöautoilla. Sudenpennut lähtevät leirille lauantaina 9.2. kello 09:30 samasta paikasta bussilla. Paluu tapahtuu sunnuntaina 10.2. samaan paikkaan noin kello 15:00.

Osallistumismaksu?
Retken hinta on 15 € seikkailijoilta ja sitä vanhemmilta (2 yötä) ja 10 € sudenpennuilta (1 yö). Ilvestytöt maksavat leirimaksun lippukunnan tilille, maksuohjeet tulevat ilmoittautuneille lähempänä retkeä.

Ilmoittautuminen?
Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksan kautta alla olevasta linkistä torstaihin 31.1. mennessä. https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=25195

Varusteet?
Sudenpennut nukkuvat kämpässä, jossa on lämmintä ja patjoja. Seikkailijoilla ja sitä vanhemmilla on majoitus kamiinalla lämmitetyssä teltassa tai laavulla ainakin lauantain ja sunnuntain välisen yön. Mukaan tulee ottaa siis ainakin seuraavat tavarat:
– reppu, rinkka tai muu selässä kannettava kantolaite johon varusteet pakataan
– partiohuivi (partiopaita ei ole välttämätön)
– lämpimät ja säätilan mukaiset ulkovaatteet – tulemme olemaan ulkona melkein koko retken – vaihtovarusteet, koska päällä olevat kastuvat lumessa ensimmäisen vartin aikana (vähintään hanskat ja sukat ovat märkiä)
– ulkojalkineet, mielellään pitkävartiset, koska lunta kuitenkin on.
– kuivia sukkia, toisetkin sukat, vielä yhdet sukat, ja yksi sukkapari varallekin
– makuupussi: sudenpennuilla ohut ja muilla paksu
– makuualusta, jolla voi nukkua teltassa (sudarit eivät tarvitse)
– tarpojat ottavat hiihtovälineet eli sukset, sauvat ja monot (retkelle voi myös osallistua vaikka näitä varusteita ei kotoa löytyisi)
– taskulamppu tai otsalamppu johon toimivat paristot, mahdollisesti myös varaparistot!
– puukko ja sen tuppi
– hammasharja ja –tahnaa
– pyyhe
– pyjama ja uninalle ainakin sudareille
– ruokailuvälineet (lusikka, haarukka, veitsi, lautanen ja muki kangaspussissa)
– pieni eli kohtuullinen määrä jotain herkkuja. Ylisuuret kuormat verotetaan! ??

Mikäli jokin retkessä askarruttaa, varusteista on kysyttävää tai ihan kaikkea ei vielä kotoa löydy, niin ole matalalla kynnyksellä yhteyksissä!

Talviretkiterveisin,
Ida, lippukunnanjohtaja
tiihosenida@gmail.com
0408495367