Ilves2019 – kesän kohokohta!

Ensi kesänä järjestetään piirileiri Ilves Evolla 24.7.-1.8. (sudenpentujen leiriaika 24.7.-28.7.) ja sen ilmoittautuminen on nyt alkanut kuksassa. Leirillä jokaiselle ikäkaudelle on omaa mukavaa ohjelmaa ja sen hinta on 110e (sudenpennut) /220e (seikkailijat ja sitä vanhemmat ikäkaudet). Ilmoitautumisaika on 14.2. asti, peruutusehdot löytyvät Ilveksen nettisivuilta (kesäloma- ja kesätyötakuut sekä mahdollisuus perua mikäli ei saa hakemaansa stipendiä). Myös vanhemmat voivat lähteä leirille, perheen pienten lasten kanssa perheleiriin tai isompien lasten kanssa leirilippukuntaan. Ilmoittautumaan pääsee mm. Ilveksen nettisivujen kautta http://www.ilves19.fi/

Leiriä varten on mahdollista hakea stipendejä kuluja helpottamaan. Stipendiä voi hakea sekä Ilveksen stipendikassasta että Ilvestyttöjen omasta stipendikassasta. Ilveksen stipendin haku tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä, Ilvestyttöjen stipendihaku tehdään erillisen kuksalomakkeen kautta (https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=23298) 14.2. mennessä.

Lisätietoja koko leiristä saa piirileirin nettisivuilta: http://www.ilves19.fi/
Sudenpennuille ja seikkailijoille, sekä heidän vanhemmilleen järjestetään vanhempainilta leiriä koskien maanantaina 28.1. klo 17.30-19 Härmälän kirkolla jossa saa lisätietoa leiristä ja voi esittää askarruttavat kysymykset. Myös vanhemmista ikäkausista osallistujat ovat tervetulleita vanhempainiltaan.