Pilkkoset myynti!

Partiolippukunta Härmälän Ilvestytöt ry myy Pilkkoset -tuotteita varainhankintana 23.9. asti! Päivitä sukkakaappisi ja tuet samalla partiotoimintaa! Jokaisesta myydystä tuotepaketista tulee 4 euroa lippukunnan hyväksi. Varainhankinnalla kerätään varoja lippukunnan leiristipendikassaan ensi kesän Ilves19 leiriä varten!

Pilkkosilta löytyy sukkatuotteita koko perheen käyttöön, alusvaatteita, saunatekstiilejä sekä vitamiineja. Tuotteet ovat laadukkaita ja suomalaista suunnittelua. Lisätietoa tuotteista ja kokotaulukot on myös TÄÄLLÄ.

Tuotekuvasto löytyy sähköisesti TÄÄLTÄ. Jos haluat paperisen kuvaston ja tilauslistan esimerkiksi vanhempien työpaikalle tai sukulaisten tilauksia varten, kuvastoja löytyy kololta. Tilauslistan voi tulostaa myös TÄSTÄ. Jos sinulla on useampi asiakas ja tilauslomakkeessasi on paljon tilauksi, niin ota yhteyttä Annaan, niin saat tunnukset myyntijärjestelmään. Eniten tuotteita myynyt Ilvestyttö palkitaan yllätyspalkinnolla! Yksittäisiä tilauksia voi tehdä myös tilauslomakkeen kautta.

Kannattaa mainostaa sukulaisille, kavereille sekä työpaikalla ja kerätä tilaus. Tilaukset tulee tehdä myyjille tai sähköisen lomakkeen kautta ja maksaa (tilille FI94 5600 3620 0304 75, Anna Oksman,
Viestikenttään asiakkaan nimi) 23.9. mennessä. Tuotteiden toimitus tapahtuu lokakuu alkupuolella, josta tiedotetaan erikseen.

Lisätietoja kampanjasta Annalta (anna.oksman@partio.fi, 0400859436)