Koko perheen retki Ähtäriin lauantaina 26.5.2018

Lähde mukaan Ähtäri Zoohon moikkaamaan pandoja, karhuja ja ihan oikeita ilveksiä tai vietä riemukas päivä Ähtärin Flowparkissa!

Härmälän ilvestyttöjen järjestämällä koko perheen retkellä vieraillaan valintasi mukaan joko Ähtäri Zoo eläinpuistossa tai Ähtärin Flowparkissa sekä paluumatkalla koko ryhmän voimin Tuurin kyläkaupassa. Retkelle lähdetään Härmälän kirkolta lauantaiaamuna klo 8.00 ja paluu samaan paikkaan on noin klo 19.30. Retki on tarkoitettu partiolaiselle perheineen.

Retken ruokailut ovat omakustanteisia. Sekä eläinpuistosta että Flowparkista löydät taukopaikkoja omien eväiden syöntiin. Paluumatkalla on mahdollista käydä syömässä jossakin Tuurin kyläkaupan lukuisista ravintoloista.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaika on 26.3.-10.5.2018 ja tapahtuu Kuksan kautta. Mukaan mahtuu 50 ensimmäistä, joten ole nopea!

Partiolaisen ilmoittautumislomakkeella voi partiolaisen lisäksi ilmoittaa myös muut perheenjäsenet. Huoltajat kirjautuvat Kuksaan omilla PartioID tunnuksillaan (lähetty sähköpostilla) ja ilmoittavat alle 18-vuotiaat. Kun huoltaja on kirjautunut ilmoittautumislinkin kautta Kuksaan, tulee valita vetovalikosta ilmoitettavan henkilön nimi. Yli 18-vuotiaat voivat ilmoittautua itse Kuksan kautta.

Lasku osallistumismaksusta tulee ilmoittautumisen jälkeen sähköpostitse.

Peruuttaminen on mahdollista maksutta 10.5. asti, jonka jälkeen tapahtuma laskutetaan osallistujalta.

Lisätietoja:
Anna Oksman
anna.oksman@partio.fi
0400859436

 

Retken kohteet

Ähtäri Zoo

Ähtäri Zoo on yli 40 vuotta vanha eläinpuisto. Puistossa on yli 50 eri eläinlajia, joista tunnettuja ovat erityisesti karhut. Tänä vuonna Ähtäriin saapui pandapariskunta Lumi ja Pyry. Suurin osa eläimistä on havumetsävyöhykkeelle tyypillisiä lajeja.

Vierailun aikana vierailemme pandatalossa ja kierrämme puiston noin 3 km kierroksen. Reitin varrelta löytyy eläinten lisäksi myös grillauspaikka, kahvilapalveluja sekä wc-tiloja. Pienimmille retkeläisille on mahdollista lainata vetorattaita.

 

Retken hinnat (alle 3v ilmaiseksi):

  • Ähtäri Zoo eläinpuisto + pandatalo (sis. bussimatkat ja sisäänpääsyn kohteeseen): 3-12v 25e/hlö, yli 12-vuotiaat 40e/hlö
  • Ähtäri Zoo eläinpuisto, ei pandataloa (sis. bussimatkat ja sisäänpääsyn kohteeseen) 3-12v 18e/hlö, yli 12-vuotiaat 25e/hlö
  • Vain bussimatkat alle 3v, jos haluaa oman penkin bussissa 10e/hlö

Lisätietoja kohteesta Ähtäri Zoon nettisivuilta.

 

Ähtärin Flowpark

Ähtäri Zoon sijaan voit myös vierailla Ähtärin Flowparkissa. Flowpark on ekologinen seikkailuhuvipuisto, jossa lukuisia erilaisia tehtäviä pääsee suorittamaan jopa kymmenien metrien korkeudella. Tehtävät ovat yläköysiratoja sisältäen mm. heiluvia polkuja, liaanihyppyjä, keinuja ja vaijeriliukuja. Flowparkin radoille ei tarvita ennakko-osaamista. Lippu sisältää seikkailun, alkuopastuksen sekä varusteet (valjaat ja kypärän).

Jokainen alle 18-vuotias tarvitsee huoltajan luvan Flowparkkiin, alle 14-vuotiaat aikuisen seurassa. Alueelle on ilmainen sisäänpääsy, joten valvova aikuinen pääsee mukaan pelkällä bussimaksun hinnalla.

Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla ohjeet sekä turvallisuusohjeet, jotka tulee palauttaa huoltajan allekirjoittamana retkelle.

 

Retken hinnat (alle 3v ilmaiseksi):

  • Flowpark, alle 14-vuoiaat aikuisen kanssa (sis. bussimatkat ja lipun kohteeseen) 30e/hlö
  • Vain bussimatkat, myös alle 3v, jos haluaa oman penkin bussissa (pääsy Flowparkin alueelle) 10e/hlö

Lisätietoja kohteesta Ähtärin Flowparkin nettisivuilla.

 

Tuurin kyläkauppa

Tuurin kyläkauppa, Suomen suurin kyläkauppa on nähtävyys, johon kaikki retkelle osallistuvat suuntaavat yhdessä eläinpuistossa tai Flowparkissa vietetyn päivän jälkeen. Mahdollisuus shoppailuun ja syömiseen parin tunnin ajan ennen kotimatkaa.

Lisätietoja kohteesta Tuurin kyläkaupan nettisivuilla.