Loppuvuoden tapahtumia

Syksyn partiokausi on päättymäisillään ja vielä on luvassa pari koko lippukunnan yhteistä tapahtumaa.

Ensi viikolla kaikkia ilvestyttöjä kehotetaan osallistumaan itsenäisyyspäivän juhlamessuun Härmälän kirkolla klo 10.00. Ilvestytöillä on erilaisia palvelutehtäviä messussa, joihin voi ilmoittautua Annille. Messuun tarvitaan esimerkiksi lippuvartioon henkilöitä, tekstinlukijoita ja apulaisia kirkkokahvitukseen. Asuna partioasu.

Maanantaina 11.12. järjestetään Härmälän Ilvestyttöjen ja Härmälän Haukkojen yhteinen joulujuhla Härmälän kirkolla. Tapahtumassa on luvassa perinteinen lupauksenanto, ansiomerkkien jakoa, yhteislaulua ja lopuksi joulukahvit. Juhlaan on tervetullut koko perhe! Lupauksenantajia pyydetään saapumaan paikalle jo klo 17.45. Asuna partioasu. Liitteenä on vielä joulujuhlan mainos.

Joulun jälkeen lippukuntamme osallistuu Ekotekoon Kalevankankaan hautausmaalla 27.12. Lähdemme yhteislähdöllä Härmälän kirkon parkkipaikalta klo 9.30. Jos lapsella ei ole kyytiä Härmälästä Kalevaan, sellainen järjestyy! Kaikki näppärät käsiparit tarvitaan, kun keräämme kynttiläjätettä hautausmaalta useamman tamperelaisen lippukunnan voimin. Ekoteko on Ilvestytöille myös tärkeä varainhankintatapahtuma, sillä saamme työstä rahallisen korvauksen. Senpä vuoksi koko perhe voi tulla mukaan! Mitä enemmän väkeä talkoissa, sitä rivakammin saadaan valmista! Mukaan voi ottaa ruuvimeisselin kansien irrottamiseen, lämpimät vaatteet ja pientä evästä halutessaan. Ilvestytöt tarjoaa lämmintä juomaa ja pieniä herkkuja ahkerille talkoolaisille.

Oikein iloista joulunodotusta kaikille ilvestytöille, toivottavasti nähdään tapahtumissa!

terveisin Anni, lippukunnanjohtaja (050 466 9525)