Juhlaleiri HIPPU 2.1

Yöttömän yön taikaa, tuntureita, Lapin erämaata ja luontoa, ystäviä, iltanuotion loimua…

Tätä on Ilvestyttöjen 70v juhlaleiri. Tulethan sinäkin viettämään ikimuistoista juhannusta?

Ilvestyttöjen juhlaleiri Hippu 2.1 järjestetään 19.-27.6.2021 Saariselän Kakslauttasessa Hämeen partiopiirin leirialueella Lapinhämeessä. Lapinhämeestä käsin tutustumme Lapin luontoon Urho Kaleva Kekkosen kansallispuistossa retkeillen ja vaeltaen, tutustumme Lapin kulttuuriin, mm. kullanhuuhdontaan, vietämme ikimuistoisen juhannuksen huiputtaen Kiilopää-tunturin juhannusyönä. Tässä pieniä otteita leirin ohjelmasta, unohtamatta yhteisiä iltanuotioita ja reipasta Ilvestyttö-henkeä.

Leiri on suunnattu kaikille Ilvestytöille ja myös Ilvestyttöjen perheenjäsenille.

Tärkeätä tietoa leiristä, ilmoittautumis- ja peruutusohjeet löydät tältä sivulta.

Leirille voi vielä ilmoittautua. Bussikuljetus on tässä vaiheessa täynnä, mutta voit ilmoittautua varasijalle bussia varten. Omilla kyydeillä tai julkisilla matkat taittavat pääsevät leirille varmasti mukaan. https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=38409

Seuraamme aktiivisesti koronatilanteen kehittymistä ja toimimme partiotoiminnalle annettujen suositusten mukaan. Päätös leirin toteutumisesta tehdään toukokuussa, kun kesäkuun rajoitukset ovat selville. Lue lisää koronasuunnitelmasta omasta osiosta.

Lisätietoja leiristä voi kysyä leirinjohtajalta Anna Oksmanilta (anna.oksman@partio.fi, 0400859436). 

LEIRIKIRJEET JA TALLENTEET

Leirikirje 4

Leirin säännöt

Leirikirje 3 

Varustelista

8.5.2021 järjestetyn valmistautumispäivän tallenne löytyy TÄÄLTÄ ja esitys Valmistautumispäivä 8.5.

Harjoitusvaelluspaketti omatoimiseen harjoitteluun

Leirikirje 2

Leirikirje 1

Hippu 2.1 koronasuunnitelma (päivitetty 16.5.2021)

10.3.2021 järjestetyn leiri-infon tallenne löytyy TÄÄLTÄ.

Leiri-info 2:n esitys pdf

16.12.2020 järjestetyn leiri-infon tallenne löytyy TÄÄLTÄ.

Leirin nimi Hippu valittiin äänestyksen perusteella. Ilvestytöt järjestivät vuonna 2007 Hippu 007 leirin Lapinhämeeseen, joten nyt järjestetään uusi 2. versio (ja vähän päälle) Hippu-leiristä eli 2.1. 2.1 kuvaa myös vuosilukua 2021. Hauska yhteensattuma oli myös se, että edellinen leiri järjestettiin 07 vuonna ja ensi vuonna Ilvestytöt täyttävät 70. 

Tietoa leiristä

 

Leiriohjelma

Leirin ohjelman kantava teema on Lapin luontoon ja kulttuuriin tutustuminen sekä Ilvestyttöjen 70v juhlavuosi. Leirillä jokainen osallistuja pääsee retkeilemään tai vaeltamaan tunturiin oma ikä- ja taitotason mukaisesti. Leiriin valmistaudutaan jo keväällä opetellen ja kertaamalla retkeily- ja vaellustaitoja. Yötön yö, juhannus ja Ilvestyttöjen juhlavuosi tuovat leiriin oman fiiliksen ja juhlimisen aihetta! Jokainen osallistuja pääsee tutustumaan Lapin kulttuuriin, esim. kullanhuuhdontaan. Tarkempi leiriohjelma räätälöidään osallistujien perusteella ja kaikki pääsevät osaltaan vaikuttamaan leirin tekemiseen! Leiripaikalla Lapinhämeessä vietetään perinteistä telttaleiriä. Jokainen pääsee tekemään leirillä pieniä tehtäviä yhteisen hyvän eduksi! 

Alustava leiriviikon ohjelma (3.3.2021), johon voi tulla vielä muutoksia.

Pe 18.6. La 19.6.​ Su 20.6.​ Ma 21.6.​ Ti 22.6.​ Ke 23.6.​ To 24.6.​ Pe 25.6.​ La 26.6.​ Su 27.6.​
​1950-luku ​1960-luku 1970-luku​ 1980-luku​ 1990-luku​ 2000-luku​ Juhannus-aatto​, 2010-luku Juhannus-päivä​, 2020-luku
Bussin pakkaus Härmälän kirkolla iltapäivällä, tutustumista muihin leiriläisiin Lähtö aamulla Härmälästä, illalla perillä Lapinhämeessä, leiri pystyyn ​Tutustumista, leirijumalan-palvelus tai henkiohjelma, retki Tankavaaraan, yhteinen iltanuotio ​Retki Inariin Siidaan ja porotilalle valmistautuminen vaelluksille ​Vaellukset alkavat (päiväretki, 1-3 yötä) ​1 yön vaellus palaa leiriin, lyhyt leiri palaa kotiin, ohjelmaa leirissä lähialueella 2 yön vaellus palaa leiriin, kultapolku, ohjelmaa lähialueella 3 yön vaellus palaa leiriin, Juhannus-perinteitä, iltanuotio, Kiilopään huiputus illalla Leiri-olympialaiset, pakkausta ja siivousta, lähtö illan suussa Aamulla perillä Härmälässä

Leirille valmistautuminen ja varusteet 

Leiri tulee olemaan perinteinen telttaleiri, jossa olemme paljon ulkona ja majoitumme teltoissa. Leiripaikalla käytämme hiukan isompia camping-telttoja ja vaelluksilla maastossa yöpymiseen kevyempiä vaellustelttoja. Ilvestytöillä on hyvin telttakalustoa, mutta jos sinulla on oma teltta ja haluat sen ehdottomasti ottaa mukaan, ilmoita siitä osallistujille tulleessa kyselyssä. Omaa telttaa leiriä varten ei tarvitse hankkia. Ilvestytöiltä tulee myös vaelluksilla ja retkille retkikeittimet.

Jokaisen tulee kuitenkin varautua itse omilla henkilökohtaisilla varusteilla. Tässä vaiheessa on hyvä miettiä makuupussin, makuualusta, rinkan ja tukevien kenkien tilannetta. Hyvät, tukevat vaelluskengät vaativat sisäänajoa, joten jos olet pohtimassa uusien kenkien hankkimista, kannattaa olla ajoissa liikkeellä, jotta kengät ehtivät muotoutua ja vältyt ikäviltä rakoilta. Kesäkuun yöt eivät vielä ole pohjoisessa hirmu lämpimiä, joten pelkkä kesämakuupussi voi olla liian ohut. Hyvä kantoväline on myös ehdoton vaelluksilla. Lyhyellä yhden yön vaelluksella tavaramäärä on hyvin maltillinen, joten pienempi rinkka tai reppu riittää hyvin. Mukana on kuitenkin majoitusvarusteet ja yhteisiä ruokia. Vähintään 2 yötä maastossa olevilla tavaraa on jo hiukan enemmän, joten noin 60 litran rinkka voi olla hyvä. Tämäkin on tietysti tapauskohtaista, mutta rinkkaan tulee mahtua myös yhteisiä ruokatarvikkeita, ruoanlaittoon liittyvää välineistöä sekä telttakalustoa. Nämä tietysti jaetaan vaellusryhmien mukaan, mutta tämä on hyvä huomioida rinkan koossa.

Leirin varustelista julkaistaan tarkemmin toukokuussa, harjoitusvaelluksen osalta tulee erikseen varustelista, mutta tässä jo pari linkkiä retkien ja vaellusten perusvarustelistoihin. Ilvestytöiltä vaelluksille tulee retkikeittimet sekä tarvittaessa vaellusteltat. Myös pienempiä lainavarusteita tulee saataville, esim. kompasseja, karttalaukkuja.

Varusteita kannattaa myös katsella käytettynä tai kysyä lainaan. Alla siihen myös pari vinkkiä. Lanseeraamme myös Ilvestyttöjen oman varustepörssin, jossa voit tarjota varusteita myyntiin/lainaan/antaa tai voit ilmoittaa tarpeesta. Varustepörssi löytyy osoitteesta: http://bit.ly/ilty-varusteporssi

Tässä on hyviä linkkejä, joissa opastusta vaelluskenkien hankintaan, huoltoon ja sisäänajoon.

Muista nimikoida varusteesi! Rinkkaan ja reppuun on hyvä laittaa myös oma nimi. Jokaisen on hyvä pakata itse omat tavaransa, jotta tunnistaa ne leirillä.

Apuna valmistautumiseen olemme järjestämässä toukokuussa valmistautumispäivän la 8.5. klo 10-12 Teamsilla TALLENNE sekä 1 yön harjoitusvaelluksen 15.-16.5. tai päiväretkelle 15.5. Kangasalan Laipanmaalla.

Jos olet lähdössä vähintään 1 yön vaellukselle, on suositeltavaa osallistua molempiin tilaisuuksiin, päiväretkiin osallistuville riittää valmistautumispäivään osallistuminen, joskin harjoitusvaelluksella on myös mahdollisuus päiväretkeen. Saat hyvää oppia retkeilyyn ja vaeltamiseen sekä pääset testaamaan omaa ja lainakalustoa tositoimissa!

 

Osallistujat

Haluamme mahdollistaa leirille osallistumisen mahdollisimman monelle Ilvestytölle ja olemmekin joustavia niin matkustusvaihtoehtojen kuin leirilläoloajan suhteen. Mukaan voivat lähteä myös muut perheenjäsenet! 

Haluamme kuitenkin, että pienemmillä partiolaisilla on mukava ja turvallinen leiri, koska leirin olosuhteet poikkeavat normaalista (mm. etäisyys kotoa ja leirin pituus). Sudenpentujen ja sitä nuorempien osallistumisen ehtona on, että mukaan lähtee lähiaikuinen. Lähiaikuinen voi olla esimerkiksi oma huoltaja, sukulainen, kummi tai partiokaverin vanhempi. Yhdellä lähiaikuisella voi olla maksimissaan 4 huollettavaa. Lähiaikuinen huolehtii lapsen hyvinvoinnista ja turvallisuudesta leirin aikana, mm. aamu- ja iltatoimet, lääkkeiden otot, ruokailun sujuvuus yms. Lähiaikuisen tulee myös ilmoittautua leirille ja maksaa osallistumismaksu. Lähiaikuisen nimi tulee kertoa lapsen ilmoittautumislomakkeella sekä aikuisen ilmoittautumislomakkeella huollettavien nimet.

Pestit

Leiri tehdään yhdessä vapaaehtoisvoimin. Odotamme, että kaikki yli 15-vuotiaat osallistuvat leirin tekemiseen omalla panoksellaan.

Etukäteenkin suunniteltavia tehtäviä on vielä jäljellä. Iltaohjelman puolesta kaivataan nuotiotrubaduuria ja pienten iltaohjelman vetäjää valmiiden suunnitelmien pohjalta. Kultapolun päiväretken vetäjää ja paluumatkalle iltapalapysähdyksen ohjelman suunnittelua. Myös leiriolympialaiset kaipaavat jonkun juontamaan tapahtuman, ja siinä sivussa vielä organisoimaan sen ja varsin hauskaa olisi, jos joku miettisi joka päivälle sen vuosikymmenen leikin! Nämä pestit ovat avoimia kaikille 15-vuotta täyttäneille, ja vapaaehtoiseksi voi ilmoittautua Laurenzialle (p. 0407307483, myös WA)

Leirin ajaksi teemme pestikalenterin, josta voi valita itselleen sopivan homman. Näitä on esimerkiksi ruokailuissa auttaminen (valmistus, esillepano, pöytien pyyhintä), sauna (lämmitys, siivous), siisteys (vessat, leirialue). Pestikalenteri julkaistaan lähempänä leiriä.

Turvallisesti yhdessä

Jokaisen yli 15-vuotiaan osallistujan tulee suorittaa Suomen partiolaisten Turvallisesti yhdessä-koulutus ennen leirin alkua. Jos et ole koulutusta vielä tehnyt tai se on vanhentunut, voit käydä sen suorittamassa Partion moodlessa: https://moodle.partio.fi/login/index.php. Kirjaudu Moodleen partio-ID:llä (myös huoltajat). Jos huoltajalla ei ole Partio-ID:tä, voit luoda vierailijatunnukset järjestelmään (rekisteröidy).

 

Leirin ajankohta ja matkat

Yhteinen bussikuljetus lähtee Härmälästä kohti Lappia aikaisin aamulla lauantaina 19.6. ja perillä Lapinhämeessä olemme lauantaina illalla. Paluumatka starttaa seuraavana lauantaina, juhannuspäivänä 26.6. illansuussa ja takaisin Härmälässä olemme sunnuntaiaamuna 27.6.

Matkat Lappiin voit taittaa myös omakustanteisesti julkisilla kulkuvälineillä, kuten junalla Rovaniemelle ja sitä bussilla kohti Saariselkää tai omalla autolla. Tällöin leirin hinta on hieman halvempi. 

Leirille tulee myös vaihtoehtoisia hintoja lyhyempään osallistumiseen, mutta tällöin matkat tulee toteuttaa omakustanteisesti. 

Ilmoittautumislomakkeella tulee ilmoittaa, jos tulet omilla kyydeillä tai julkisilla tai jos haluat bussiin varasijalle.

Tarkempi lähtö- ja paluuaikataulu

Bussin pakkaus tapahtuu perjantaina 18.6. klo 17, jolloin bussille tuodaan ruumaan menevät tavarat. Samalle pääset myös hieman tutustumaan muihin leirille lähtijöihin sekä katsomaan oman paikkasi bussissa. Lauantaina 19.6. klo 5.30 bussi saapuu Härmälän kirkon yläparkkipaikalle ja lähtee liikkeelle klo 6.00. Ole siis ajoissa paikalla!

Sunnuntaina 27.6. arvio paluuajasta on noin 7.00 Härmälän kirkolla.

Toiminta bussimatkoilla

Bussissa on käytössä jokaiselle oma paikka, tulemme tekemään paikkakartan etukäteen, jossa otetaan huomioon mahdolliset matkapahoinvointitapaukset. Sijoitammme henkilöt bussiin myös ensisijaisesti oman talouden tai perhepiirin tai vakiintuneen ryhmän läheisyyteen. AINA bussiin tullessa ja poismennessä muista käsidesi! Muistetaan myös yskimis- ja aivastushygienia! Bussissa on myös maskisuositus!

Bussissa on käytössä sähköpistokkeita, joissa voit ladata omia laitteitasi. Bussissa on myös wi-fi. Kaikki laitteet on matkassa omalla vastuulla. Bussissa ei ole vessaa. Pidämme säännöllisin väliajoin taukoja, mutta jos tulee akuutti tarve, niin pysähdymme myös tarpeen mukaan.

 

Leirin hinta

Leirin hinnat on vahvistettu 11.4. leirikokouksessa. 

Leirin hinta on maksimissaan 200e. Tämä hinta sisältää: 

 • yhteisen bussikuljetuksen Lappiin ja takaisin
 • koko leirin ajalta ruokailut leirissä ja maastossa (myös 1 lämmin ruoka bussimatkalla sekä pieniä eväitä)
 • telttamajoituksen ja leiripaikan fasiliteetit (teltat, vesivessa, sauna, suihku, sisäruokatilat)
 • leiriohjelman (teltat ja retkikeittimet retkille ja vaelluksille, leirimerkin, materiaalit, vierailukohteet, kuljetukset kohteisiin Lapissa)

11.4. vahvistetut leirin hinnat löytyvät taulukosta. Tässä on huomioitu ilman yhteistä bussikuljetusta tulevat sekä nuorempien lasten hinnat. Ilman meno-paluu bussikuljetusta olevat hinnat sisältävät myös yllämainitut asiat ilman matkoja Lappiin ja takaisin. 

Osallistuminen ja matkustusmuoto 11v – aikuinen 4-10v 0-3v

Yhteiskuljetus 8 vrk

(sis. matkat, majoitus, ruoka, ohjelma)

200e 160e 60e

Omatoimiset matkat 7 vrk

(sis. majoitus, ruoka, ohjelma)

150e 100e 30e
Lyhyt leiri 3 vrk omatoimiset matkat (sis. majoitus, ruoka, ohjelma) 80e 50e 10e
Päivähinta 1 vrk omatoimiset matkat (sis. majoitus, ruoka, ohjelma) 30e 20e 5e
Vain bussimatkat/suunta 40e 40e

Ilmoittautumisen vahvistamiseksi tulee maksaa ilmoittautumismaksu 40e jokaisesta yli 4-vuotiaasta osallistujasta, joka on osa leirimaksua. Ilmoittautumismaksun eräpäivä on helmikuun alkupuolella. Lopullinen leirimaksu tulee maksettavaksi 6.6.2021 mennessä. Laskut toimitetaan sähköpostitse osallistujalle tai osallistujan huoltajalle. Maksettu osallistumismaksu on edellytys leirille osallistumiseen. Maksamatta jättäminen ei ole osallistumisen peruutus.

 

Ilmoittautuminen

Leirille voi vielä ilmoittautua. Bussikuljetus on tässä vaiheessa täynnä, mutta voit ilmoittautua varasijalle bussia varten. Omilla kyydeillä tai julkisilla matkat taittavat pääsevät leirille varmasti mukaan. https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=38409 

Ilmoittautuminen on sitova. 

Linkin painamisen jälkeen tulee kirjautua (alla olevassa kuvassa punainen kohta). Alle 18-vuotiaan ilmoittaa leirille huoltaja omilla tunnuksillaan. Jokainen osallistuja tulee ilmoittaa erikseen. Tarkista, että ilmoitat leirille oikean henkilön! Täytä tarkasti kaikki lomakkeen kohdat. Ilmoittautumisessa annettuja tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Jos jokin ilmoittautumistiedoissa (esim. ruokavalio- tai sairaustiedot) muuttuvat kevään aikana, tulee siitä ilmoittaa mahdollisimman pian leirinjohtajalle.

Ei-partiolaiset ilmoittautuvat saman linkin kautta. Tällöin painetaan sinisellä merkattua linkkiä.

Mahdollinen jälki-ilmoittautuminen järjestetään, jos paikkoja leirille jää. Kannattaa siis olla nopea! Muista hakea leiristipendiä erillisen linkin kautta!

 

Stipendit

Haluamme mahdollistaa mahdollisimman monelle Ilvestytölle juhlaleirikokemuksen kesällä 2021. Leiristipendiä voi hakea Ilvestyttöjen jäsen tai alle 18-vuotiaan Ilvestytön huoltaja (huoltaja-tunnuksilla). Stipendejä myönnetään vain Ilvestyttöjen jäsenille (jäsenmaksu maksettu). Leiristipendejä jaetaan matalankynnyksen periaatteella – jos koet leirimaksun ja leiristä aiheutuvat muut kulut (leirivarusteet yms.) liian suuriksi omaan tai perheesi tilanteeseen nähden, hae stipendiä. Jos samasta perheestä on useampia osallistujia, on se hyvä ilmaista hakemuksen perusteluissa. Stipendit ovat henkilökohtaisia, mutta perusteluissa otamme huomioon koko perheen tilanteen.

Stipendihaku on päättynyt.

Stipendien jakaminen selviää myös kevään aikana ja jokaiselle stipendihakijalle ilmoitetaan 15.4. mennessä päätös stipendistä. Stipendit otetaan huomioon lopullisessa leirimaksulaskussa. Leiriosallistumisen voi perua, jos stipendin saaminen on kynnyskysymys osallistumiselle. Peruminen tulee tehdä mahdollisimman nopeasti päätöksen jälkeen, kuitenkin 1.6. mennessä. 

 

Kesätyö- ja lomatakuu yli 15-vuotiaille osallistujille

Tammikuussa kaikilla osallistujilla ei ole vielä tiedossa kesätyö ja -lomakuviot, joten annamme näille leirille osallistujille kesätyö- ja lomatakuun 1.6. asti. Voit peruuttaa leiriosallistumisen työnantajan todistusta vastaan, mikä yli 15-vuotias osallistuja saa kesätöitä tai työnantaja ei myönnä vapaata. Tee peruuttaminen heti, kun tiedät kesän kuviot, jotta paikka voidaan vielä siirtää eteenpäin. Jos osallistuja, joka käyttää takuuta on jonkun lapsen lähiaikuinen leirillä, voi myös lapsen leiriosallistumisen perua tai hankkia tilalle toisen lähiaikuisen. Muuten takuu on henkilökohtainen.

 

Koronasuunnitelma (3.3.2021)

Leirin suunnittelu etenee aikataulussa, mutta oman lisämausteensa tuo epidemiatilanne ja siihen varautuminen. Olemme laatineet koronasuunnitelman, jota tulemme päivittämään tilanteen tarkentuessa. Suunnitelmassa kuvataan kolme eri skenaariota ja kuinka niissä toimitaan sekä miten peruutusehdot muuttuvat eri tilanteissa. Suunnitelman löydät TÄÄLTÄ. Toimimme valtakunnallisten ja paikallisten suositusten mukaisesta, joita antaa Hämeen Partiopiiri ja Suomen partiolaiset. Suositukset pohjautuvat terveysviranomaisen ja aluehallintoviraston suosituksiin. Päätös leirin toteutumisesta tehdään viimeistään toukokuussa, kun kesäkuun rajoitukset ovat tiedossa.

Ohjeistamme jokaista osallistujaa terveysturvallisuudesta sekä hygieniakäytännöistä, jotta voimme suojella itseämme ja toisiamme. On itsestään selvää, että leirille ei tulla sairaana tai oireisena.

Toivomme ymmärrystä tähän haastavaan tilanteeseen ja halumme on kovasti päästä toteuttamaan juhlaleiri!

 

Jäsenmaksut ja vakuutus

Osallistujilla tulee olla maksettu partion jäsenmaksu vuodelle 2021. Jos matkaan lähtee ei-partiolainen, noudatetaan Suomen Partiolaisten käytäntöjä EVP (ei vielä partiolainen)-osallistujien suhteen. Jäsenillä ja EVP-osallistujilla on voimassa partion vakuutus leirin aikana. Jäsenvakuutus on aina tapaturma- ja matkavakuutuksen osalta toissijainen. Vahingon sattuessa korvausta haetaan ensisijaisesti vakuutetun mahdollisesta omasta henkilökohtaisesta vakuutuksesta.

Partiotoiminnassa noudatetaan Suomen Partiolaisten voimassa olevia turvallisuusohjeita.

Lisätietoa partiovakuutuksesta: https://www.partio.fi/partiolaiselle/jasenpalvelut/partiovakuutus/ 

 

Osallistumisen peruminen

Kaikissa tilanteissa peruutukset tulee tehdä leirinjohtajalle kirjallisesti (Anna Oksman, anna.oksman@partio.fi, 0400859436). Leirimaksun maksamatta jättäminen ei ole osallistumisen peruutus.

Peruuttaminen on mahdollista 1.6. asti ilman kuluja ja ilmoittautumismaksu palautetaan, jos osallistuja käyttää kesätyö- ja lomatakuuta tai jos stipendin saaminen on kynnyskysymys osallistujalle.

Jos osallistumisen peruu muista syistä, leirimaksu tullaan perimään osallistujalta eikä ilmoittautumismaksua palauteta. Leiriosallistumisen voi myydä eteenpäin, mahdollisesti myönnetty stipendi ei siirry uudelle osallistujalle. Estynyt etsii itse leirille osallistuvan korvaavan henkilön, mutta tästä on hyvä ilmoittaa myös leirinjohtajalle. Henkilövaihdoksesta tulee olla yhteydessä leirinjohtajaan mahdollisimman pian.

Sairastumis- ja tapaturmatapauksissa osallistumismaksu laskutetaan osallistujalta, mutta hänellä on mahdollisuus hakea korvausta, ensisijaisesti omasta matkavakuutuksesta tai toissijaisesti partiovakuutuksesta. Näissä tapauksissa ota yhteyttä suoraan vakuutusyhtiöön. Jos joudut perumaan osallistumisen sairastumis- ja tapaturmatapauksen takia, tulee siitä myös ilmoittaa välittömästi leirinjohtajalle.

Jos joudumme rajaamaan leirin osallistujamäärää koronan takia, leirin peruutusehdot raukeavat ja peruminen on mahdollista ilman syytä, jolloin palautamme jo maksetut maksut. Tällöin keräämme vielä uudestaan vahvistuksen ilmoittautumisesta. Sairastumis- ja tapaturmatilanteen ehdot pysyvät voimassa kaikissa tilanteissa, jos leiri toteutuu.

Jos leiri joudutaan perumaan koronatilanteen takia, tullaan kaikki leirimaksut palauttamaan. Jos leiri päätetään toteuttaa alkuperäisen suunnitelman tai rajatun henkilömäärän mukaan ja jos leiri joudutaan perumaan alle viikkoa ennen leirin alkamista, ilmoittautumismaksuja ei palauteta.

 

Tärkeät päivämäärät

 • Varsinainen ilmoittautuminen 1.12.2020-15.1.2021, ilmoittautumismaksun eräpäivä helmikuun alkupuolella
 • Leiriosallistumisen peruutus ilman kuluja 15.1.2021 asti
 • Mahdollinen jälki-ilmoittautuminen 17.1.-15.2.2021
 • Leiri-info 2 10.3. klo 19-20 Teamsissa
 • Leirin lopullinen hinta ja stipendien jako tiedossa viimeistään 15.4.2021
 • Leirikirje 2 huhtikuussa
 • Osallistumismaksulaskut osallistujille huhtikuun loppuun mennessä
 • Valmistautumispäivä 8.5.
 • Harjoitusvaellus 15.-16.5.
 • Leirikirje ja leiri-info toukokuussa
 • Leiriosallistumisen peruutusoikeus kesätyö- ja lomatakuulla sekä stipendien ehdoilla 1.6.2021 mennessä
 • Loppumaksun eräpäivä 4.6.2021